Welkom op de website van Travel Worldwide

Specialisatie, kennis, flexibiliteit, kwaliteit en een goede service. Dit alles staat synoniem voor een reis georganiseerd door Travel Worldwide en wordt ook bevestigd door het toenemend aantal klanten dat elk jaar zijn reis bij ons boekt.

De reden hiervoor is simpel. Als wij een reis voor u organiseren dan doen we dit alsof we dat voor onszelf zouden doen. En, … wij zijn zeer kritisch als we zelf op reis gaan!

Het grote voordeel dat u hebt als u uw reis door ons laat organiseren, is dat wij bijna alle plaatsen en streken hebben bezocht die zijn opgenomen in ons aanbod. We weten dus waarover we praten en waar het interessant en mooi is. Vele van de hotels en lodges die wij aanbieden in onze programma's hebben wij persoonlijk bezocht. Wij weten dat onze klanten er een uitstekende service krijgen en kunnen ze u dan ook aanbevelen.

Op onze website zal u een zeer uitgebreid aanbod aan begeleide rondreizen en drive and lodging programma’s terugvinden. Dit steeds in samenwerking met de beste plaatselijke correspondenten. Met sommige van deze correspondenten werken wij al meer dan 15 jaar, zonder enige problemen, samen.

Onze website wordt voortdurend aangepast en uitgebreid met nieuwe programma's. Regelmatig krijgen wij van onze correspondenten ook mooie promoties binnen en plaatsen die onmiddellijk online. Neem daarom steeds een kijkje op onze webpagina met Promoties.

Vindt u op onze website toch niet wat u zoekt, aarzel dan niet om uw vertrouwde reisagent te vragen ons uw wensen door te geven. Wij bezorgen hem/haar dan zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel voor de reis van uw dromen

Vraag uw reisagent ook naar onze brochures. Deze staan boordevol interessante informatie voor reizen naar Afrika, Noord-Amerika en Canada.

Wilt u nu al een kijkje nemen in onze brochures klik dan op Afrika brochure of op Amerika brochure


Algemeen/Cover-Afrika-Amerika-2015-2.jpg