Drive and lodging in Zimbabwe

Zimbabwe is ongetwijfeld een van de mooiste en meest gevarieerde landen van zuidelijk Afrika. Gedurende vele jaren was het moeilijk om hier rond te reizen omwille van politieke problemen. De rust is nu echter teruggekeerd in het land en de vriendelijke bevolking van Zimbabwe staat met open armen te wachten op toeristen uit de ganse wereld.

Alvorens deze reizen samen te stellen hebben wij zelf een doorgedreven inspectietocht met een huurwagen door Zimbabwe gemaakt. Wij weten dan ook dat de wegen tijdens de routes die wij u voorstellen, op enkele kilometers met ‘potholes’ na, uitstekend berijdbaar zijn, dat er geen problemen zijn om benzine te verkrijgen, dat de voorzieningen in de hotels die wij voorstellen in orde zijn, en dat u overal lekker en voldoende eten zal krijgen.

Als u klikt op de naam van de programma's hieronder dan krijgt u de volledige beschrijving te zien, alsook de prijzen en alle verdere nuttige informatie. Wenst u een andere route te volgen of onze programma's op één of andere manier laten aanpassen dan is dat steeds mogelijk. Wij kunnen voor u elk programma op maat uitwerken!
Zimbabwe Experience Prijs: vanaf 1.894,45 Euro per persoon
Reisperiode: Dagelijks vertrek mogelijk Transport ter plaatse: 4x4 Huurwagen
Regime: Verschillende maaltijden Taal begeleiding: Geen
Reisduur: 13 dagen Aantal deelnemers: Minimum 2
Harare, Nyanga National Park, Eastern Highlands, Mutare, Bvumba Botanical Gardens, Great Zimbabwe Ruïnes, Bulawayo, Matopos National Park, Hwange National Park, Victoria Falls

Zimbabwe Highlights Prijs: vanaf 2.559,25 Euro per persoon
Reisperiode: Dagelijks vertrek mogelijk Transport ter plaatse: 4x4 Huurwagen
Regime: Verschillende maaltijden Taal begeleiding: Geen
Reisduur: 16 dagen Aantal deelnemers: Minimum 2
Harare, Nyanga National Park, Eastern Highlands, Mutare, Bvumba Botanical Gardens, Gonarezhou National Park, Great Zimbabwe Ruïnes, Matopos National Park, Bulawayo, Hwange National Park, Victoria Falls

   
Afrika/Dieren/Impala-02.jpg
Afrika/Vogels/Visarend-03.jpg
Zimbabwe/Landschap/Victoria-09.jpg